@ Favela Inn

22.15

Saja, da var vi tillbaks pa vart hostel efter en heldag nere pa copacabana och ipanema.
Vi har besokt en hippiemarknad och sedan strosat omkring och upplevt karneval pulsen!
En riktig gatufest med mycket musik, dans och utkladda manniskor.
Vi at ngn friterad matratt till lunch med kott i, de va gott och en brasiliansk kille forklarade sa gott han kunde pa engelska vad det var for ngt..Manniskorna har ar overlag trevliga och hjalper oss!

Igar nar vi skulle till vart hostel sa var vi lite oroliga eftersom det hette favela inn (favelas ar fattiga omraden i Rio, typ kakstader som turister varnas for) och nar vi pratade med turistinfon sa visste dom inte var det lag!

Haha..och vi bor faktiskt i ett favela omraden uppfor en brant backe..men en jattetrevlig amerikansk tjej som jobbar har motte oss och dom ar hur trevliga som helst har. Plus att detta ar ett favela omrade som ar overvakat av polisen (hur sakert det nu ma vara).. Naja, imorgon aker vi vidare..

Vi har aven sma husdjur har..nar man gick i dom tranga granderna sag va bade en och tva kackerlackor! Men har bara sett en liten, liten i vart rum..

Ha de fint allihopa och las garna Mimmi och Rebeccas bloggar ocksa klicka har: Rebeccas blogg & Mimmis blogg

E

Kommentarer
Postat av: lalle

alltså jag är sååå avundsjuk, jag vill också vara där och uppleva! se till att ha så jäkla roligt nu och ta vara på tiden!! för här hemma missar ni ingenting lovar jag! saknar dig!

2011-03-07 @ 14:53:11
Postat av: Linda

Var lige imde på Mimis blog sikke fine billeder også ude fra øen, det må være en oplevelse at se karneval i Rio,det er lidt svært at skrive med et opereret øje og solbriller på indendørs. Imorgen skal jeg på hovedbiblioteket og låen en rejsebog om Sydam. jeg har fået forstøret et kort, så føler jeg at jeg rejser med jer. Kram til jer alle tre Linda

2011-03-07 @ 17:34:24
Postat av: Mamma

Ha nu en trevlig resa ner till Buenos Aires, det kan nog bli tufft med 20 timmar i buss men det kan det ju vara värt med allt ni får se. Bilderna från ön på Mimmis blogg är fantastiska, trots det dåliga vädret som du skrev. Tänker på dig varje dag. Kram Mamma

2011-03-07 @ 19:20:09
Postat av: fadern

hej på er,de hörs ju gött allt i hopa ,men e lite skepptisk till vad för något sorst kött ,men va bara lugna allt går att äta,då skall ni sitta tjugo timmar ock mysa på bussen ,men erica de fixar du , du är ju dotter till en kusk,ni får ha de fortsatt bra o kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaam till er alla fadern

2011-03-08 @ 23:40:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0